Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa krem z fasolki szparagowej"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 259
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 259
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Odetnij końce fasolki, czosnek posiekaj, marchewki, pietruszkę, seler i cebulę pokrój. Na dwóch patelniach zeszklij na maśle po pół cebuli i czosnku. Na jednej patelni podsmaż fasolkę zieloną, na drugiej żółtą. Wlej po półtorej szklanki bulionu, duś pod przykryciem 20-30 min. Obie zupy oddzielnie zmiksuj, przypraw. Podaj na jednym talerzu.
<strong>Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,30 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie