Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienny, gęsty krem z warzyw. Solidna porcja witamin na wczesne wieczory. Skuteczne antidotum na tęsknotę za późnymi zachodami słońca.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 419
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12005
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 81
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 419
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12005
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 81
Składniki
Ugotuj bulion. Przecedź i zagotuj na powrót. Do gotującego się bulionu wrzuć warzywa. Gotuj ok. 35 - 40 minut, aż wszystkie będą miękkie. Zmiksuj zupę wraz z warzywami na gładki krem. Podawaj posypany pestkami dyni i listkami rukoli.