Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa pieczarkowa

Zupa pieczarkowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 39 Ocena: 513

Dodano:

Odsłon: 773

Moje wydanie zupy pieczarkowej.Smaczna i prosta :)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotuj wywar lub rosół. Do mojej zupy potrzeba 2l. Dodaj do niego serek topiony i zmiksuj blenderem.Odstaw.

    Pokrój w kostkę pieczarki i usmaż na maśle,dodaj do nich szczyptę soli.. Dodaj je do wywaru.Następnie pokrój w kostkę ziemniaki i surowe dodaj do wywaru.

    Gotuj razem aż ziemniaki będą miękkie.Na koniec dodaj pokrojony szczypiorek.Jeśli lubisz na ostro dodaj szczyptę pieprzu.

    Smacznego;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń