Do góry

Przekąski Przepis na:

Zupa porowo-selerowa

Zupa porowo-selerowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano:

Odsłon: 1042

Rozgrzewajaca zupka dla Smakoszy

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Por i seler drbno kroimy i dusimy do miekkosci na masle. W tym czasie w bulionie gotujemy pokrojone w kostke ziemniaczki.

  2. Do podgotowanych ziemniakow dodajemy uduszonego selera i rory. Gotujemy razem ok. 10 minut dodajac serek topiony, sol, pieprz i galke muszkatalowa

  3. Gdy wszystkie skladniki beda juz mieciutkie miksujemy zupke i posypujemy grzankami z pszennego pieczywa SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń