Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako, że ciecierzyca jest bardzo zdrowa staram się ją włączać do swojego jadłospisu.
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2113
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 331
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 755
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2113
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 331
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 755
Składniki
Wodę zagotuj (2 litry). Dodaj ziele i liście laurowe. Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Zeszklij na oliwie z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodaj do wody. Dołóż marchew z groszkiem. Gotuj przez 5 minut. Kapustę posiekaj. Dołóż do zupy. Dodaj ciecierzycę i mleko kokosowe. Gotuj jeszcze przez 5 minut. Dopraw do smaku. Zupa powinna mieć ostry i wyraźny smak.