Do góry

Przekąski Przepis na:

Zupa z kabaczka(dip)

Zupa z kabaczka(dip)

Autor: smakovita

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano: 24.10.2010

Odsłon: 563

Bardzo dobra zupa o orientalnym smaku dla każdego...

Składniki

  • kabaczek mały, poł kilograma
  • 12 ząbki czosnku
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Obieramy kabaczka z skóry.Kroimy na kostkę.

  2. Wkładamy do dość dużego garnka.Pozwalamy żeby się udusiły.

  3. Zkładamy z ognia, bierzemy blender wrzucamy ząbek czosnku i miksujemy do papki.

  4. Wykładamy głęboki talerz,wlewamy jak ktoś chcę to może dodać grzanki i kwaśną śmietanie...polecam

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń