Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa z pieczarkami

Zupa z pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 1520 Ocena: 12882

Dodano:

Odsłon: 1

Przepis wart wypróbowania: "Zupa z pieczarkami"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kości włóż do 2 l zimnej wody, zagotuj, zdejmij szumowiny. Gotuj pół godziny. Dodaj pokrojoną włoszczyznę, przyprawy, wypłukaną kaszę, pół łyżki masła.

  2. Pieczarki obierz, umyj, pokrój w plastry. Na patelni rozgrzej drugą część masła z olejem, podduś na niej pieczarki z rozmarynem, solą i pieprzem. Dodaj je do wywaru, gotuj 20 minut.

  3. Czas: około 40 minut

    Źródło: Dobry Tydzień

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń