Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny raz, sorki za powtarzanie…Kochani, nie marnujcie jedzenia. Wiemy, sztampowo to brzmi, jednak to nie tylko nasze czcze gadanie. Tak robimy na co dzień. Bawcie się podczas gotowania, miejcie wizję, bo z serducha wychodzi to, co najlepsze.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1055
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2969
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1055
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2969
Składniki
Jarzyny ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę i czosnek siekamy. Grzyby kroimy w paski. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Całość dusimy na maśle, doprawiając solą i pieprzem. Miks sałat gotujemy w bulionie warzywnym, studzimy i miksujemy. Do bulionu wrzucamy warzywa, gotujemy do miękkości. Zupę zabielamy śmietaną (wg uznania).