Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba poświęcić troszke czasu ale naprawde warto bo jest naprawde pyszny
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10522
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6074
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5333
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12936
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4679
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10522
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6074
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5333
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12936
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4679
Składniki
Budyń ugotowac w 0,5 l mleka ,masło utrzec i dodać przestygnięty budyń,galaretke rozpuścić w 1 szklance wody i po stężeniu dodać do masy.
Biszkopta przekroić na pół i położyć masę budyniową,przykryć drugim biszkoptem na biszkopta nałożyć mleko skondensowane,na mleko poukładać herbatniki.
Śmietane 30% ubić,pod koniec ubijania dodać cukier puder i cukier waniliowy,pianę wyłożyc na herbatniki i posypać kakao lub startą czekoladą.