Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba poświęcić troszke czasu ale naprawde warto bo jest naprawde pyszny
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Budyń ugotowac w 0,5 l mleka ,masło utrzec i dodać przestygnięty budyń,galaretke rozpuścić w 1 szklance wody i po stężeniu dodać do masy.
Biszkopta przekroić na pół i położyć masę budyniową,przykryć drugim biszkoptem na biszkopta nałożyć mleko skondensowane,na mleko poukładać herbatniki.
Śmietane 30% ubić,pod koniec ubijania dodać cukier puder i cukier waniliowy,pianę wyłożyc na herbatniki i posypać kakao lub startą czekoladą.