Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest idealnym ciastem nie tylko na upalne dni. Ładnie wygląda i jeszcze lepiej smakuje.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1116
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4760
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1406
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1116
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4760
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1406
Składniki
Żółtka, margarynę, cukier, cukier waniliowy utrzeć na jednolitą masę. Mleko zagotować z żelatyną. Przestudzić i wymieszać z masą. Na koniec ubić pianę z białek. Wszystko razem wymieszać.
Podzielić na dwie części, do jednej dodać kakao i wymieszać, a drugą część pozostawić bez zmian. Wylać na bleszkę część ciemną z kakao, potem część jasną. Schłodzić w lodówce. Na wierzch wylać rozrobioną galaretkę. Wstawić do lodówki do zastygnięcia.