Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Alpejskie nadziewańce"
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 260
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 144
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 652
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 260
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 144
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 652
Składniki
Z ciasta podstawowego zrób kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Ułóż je na blasze. Lekko spłaszcz i upiecz. Podgrzej 2 szklanki marmolady morelowej. Dodaj do niej 3 łyżki rumu. Przełóż do szprycy z końcówką do nadziewania pączków. Wbij końcowkę w każde ciastko i wciśnij porcję marmolady.Źródło: Tina