Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne i puszyste,po prostu wyśmienite
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3544
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1244
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1072
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 186
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3544
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1244
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1072
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 186
Składniki
Ciasto: Jajka ubijamy z cukrem "do białości", dodajemy mąkę, orzechy, pokrojone ananasy, sodkę i sok z ananasów. Ciasto pieczemy w blaszce średnio prostokątnej temp. 180 stopni, 35-45 minut.
Masa: Ser wymieszać z cukrem pudrem. Śmietanę ubić z cukrem waniliowym i powoli dodawać do sera. Masę wyłożyć na ostudzone ciasto.
Ciasto jest najlepsze jeśli postoi dzień lub dwa:))