Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne i puszyste,po prostu wyśmienite
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10710
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 920
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10710
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 920
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Składniki
Ciasto: Jajka ubijamy z cukrem "do białości", dodajemy mąkę, orzechy, pokrojone ananasy, sodkę i sok z ananasów. Ciasto pieczemy w blaszce średnio prostokątnej temp. 180 stopni, 35-45 minut.
Masa: Ser wymieszać z cukrem pudrem. Śmietanę ubić z cukrem waniliowym i powoli dodawać do sera. Masę wyłożyć na ostudzone ciasto.
Ciasto jest najlepsze jeśli postoi dzień lub dwa:))