:)
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam zrobienie większej ilości takiego sosu, bo jest bardzo smaczny i dosk...
Odsłon: 4583
Postanowiłam dziś przypomnieć sobie zupę którą bardzo dawno temu gotowałam. I...
Odsłon: 2785
Dziś mam dla was przepis na paprykarz tak z racji tego iż miałam więcej ryby...
Odsłon: 269
..idealny deser na letnie dni kiedy nie chce się włączać nawet piekarnika. S...
Odsłon: 179
Cytrynowa pychotka to mocno aromatyczne ciasto cytrynowe, na biszkopcie, z ob...
Odsłon: 7974
Ciasto Guwernantka to mocno czekoladowe brownie pod chrupiącą, kokosową pierz...
Odsłon: 6909
Składniki
Andruta smarujemy masą jabłkową,zwijamy w roladę. Tniemy na kawałki ok 3 cm. Jajko mieszamy z cukrem wanilinowym,obtaczamy w bułce tartej,smażymy na oleju arachidowym.