Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie babeczki zawsze kupowałam w cukierni ale od pewnego czasu robię je w domu. Są bardzo proste :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2137
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 101
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 180
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 175
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2137
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 101
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 180
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 175
Składniki
1. Ciasto w foremkach nakłuć i piec ok 15 minut w 170 stopniach. Wystudzić. 2. Na spód upieczonych babeczek wyłożyć łyżeczkę ulubionego dżemu. 3. Krem karpatkowy rozrobić z mlekiem według przepisu na opakowaniu. 4.Przełożyć do rękawa cukierniczego i nałożyć na ostudzone babeczki. Można zrobić to zwykłą łyżką. 5. Udekorować według upodobań. U mnie rodzynkami i wiórkami czekoladowymi. Smacznego :)