Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie babeczki zawsze kupowałam w cukierni ale od pewnego czasu robię je w domu. Są bardzo proste :)
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5771
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 9388
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 276
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5771
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 9388
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 276
Składniki
1. Ciasto w foremkach nakłuć i piec ok 15 minut w 170 stopniach. Wystudzić. 2. Na spód upieczonych babeczek wyłożyć łyżeczkę ulubionego dżemu. 3. Krem karpatkowy rozrobić z mlekiem według przepisu na opakowaniu. 4.Przełożyć do rękawa cukierniczego i nałożyć na ostudzone babeczki. Można zrobić to zwykłą łyżką. 5. Udekorować według upodobań. U mnie rodzynkami i wiórkami czekoladowymi. Smacznego :)