Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie babeczki zawsze kupowałam w cukierni ale od pewnego czasu robię je w domu. Są bardzo proste :)
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10017
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9052
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6412
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10017
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9052
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6412
Składniki
1. Ciasto w foremkach nakłuć i piec ok 15 minut w 170 stopniach. Wystudzić. 2. Na spód upieczonych babeczek wyłożyć łyżeczkę ulubionego dżemu. 3. Krem karpatkowy rozrobić z mlekiem według przepisu na opakowaniu. 4.Przełożyć do rękawa cukierniczego i nałożyć na ostudzone babeczki. Można zrobić to zwykłą łyżką. 5. Udekorować według upodobań. U mnie rodzynkami i wiórkami czekoladowymi. Smacznego :)