Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kupiłam piękne i soczyste brzoskwinie. Postanowiłam upiec kruche babeczki i zrobić z nich nadzienie do babeczek. Wyszły pyszne .........
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424899
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10680
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336956
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424899
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10680
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336956
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto posiekać i szybko zagnieść ciasto. Włożyć je do woreczka i włożyć do lodówki aby się schłodziło. Po wyjęciu ciasta z lodówki wylepić nim foremki do babeczek. Piec babeczki przez 12 minut w temperaturze 200 stopni. Następnie babeczki wystudzić i wyjąć z foremek. Serek i jogurt utrzeć z cukrem waniliowym. Umyte brzoskwinie obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Dodać owoce do masy serowo jogurtowej i wymieszać. Na każdą z babeczek nakładać łyżeczką nadzienie a na koniec posypać z wierzchu karmelem z wanilią.