Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kupiłam piękne i soczyste brzoskwinie. Postanowiłam upiec kruche babeczki i zrobić z nich nadzienie do babeczek. Wyszły pyszne .........
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26003
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3460
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1448
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26003
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3460
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1448
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto posiekać i szybko zagnieść ciasto. Włożyć je do woreczka i włożyć do lodówki aby się schłodziło. Po wyjęciu ciasta z lodówki wylepić nim foremki do babeczek. Piec babeczki przez 12 minut w temperaturze 200 stopni. Następnie babeczki wystudzić i wyjąć z foremek. Serek i jogurt utrzeć z cukrem waniliowym. Umyte brzoskwinie obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Dodać owoce do masy serowo jogurtowej i wymieszać. Na każdą z babeczek nakładać łyżeczką nadzienie a na koniec posypać z wierzchu karmelem z wanilią.