Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość szybki sposób na ciekawy,słodki deser... ( nie miałam czasu na wypieki,więc użyłam gotowych spodów do babeczek ) POLECAM !
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10371
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5310
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12811
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10371
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5310
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12811
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Ugotować budyń w/g opisu na opakowaniu i lekko przestudzony nakładać do babeczek.Na budyń wciskać po 2 maliny i oblać tężejącą galaretką.Odstawić do lodówki.W tym czasie przygotować śnieżkę w/g opisu na opakowaniu.Na każdym ciastku zrobić kleksa z bitej śmietany i udekorować miętą oraz czekoladą.
SMACZNEGO