Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość szybki sposób na ciekawy,słodki deser... ( nie miałam czasu na wypieki,więc użyłam gotowych spodów do babeczek ) POLECAM !
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1176
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 213
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4282
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1176
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 213
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4282
Składniki
Ugotować budyń w/g opisu na opakowaniu i lekko przestudzony nakładać do babeczek.Na budyń wciskać po 2 maliny i oblać tężejącą galaretką.Odstawić do lodówki.W tym czasie przygotować śnieżkę w/g opisu na opakowaniu.Na każdym ciastku zrobić kleksa z bitej śmietany i udekorować miętą oraz czekoladą.
SMACZNEGO