Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mojej rodzince tak posmakowały babeczki że musiałam upiec nowe, i nie żałuję bo dziś dodałam twarogu wyszły przecudowne.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2324
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4421
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1381
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 348
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2324
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4421
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1381
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 348
Składniki
Do miski dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia oraz resztę składników.
Wszystko zmiksować do połączenia się składników.
Do foremki na babeczki ułożyć papierowe foremki do babeczek i dodać po 1,5 - 2 łyżki ciasta w zależności od łyżki ( zostawić około 1 cm od góry ).
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 minut i piec 30 minut w zależności od piekarnika do suchego patyczka.Ostudzić na blaszce .
Wyjąć delikatnie z foremek i ułożyć na dowolnym naczyniu.
Posypać cukrem pudrem lub dać lukier ( ja nie lubię lukru ). Polecam całym sercem są mega pulchne. Inspiracja od Agusiowe smakołyki.