Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mojej rodzince tak posmakowały babeczki że musiałam upiec nowe, i nie żałuję bo dziś dodałam twarogu wyszły przecudowne.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113009
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 372
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 707
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 542
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113009
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 372
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 707
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 542
Składniki
Do miski dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia oraz resztę składników.
Wszystko zmiksować do połączenia się składników.
Do foremki na babeczki ułożyć papierowe foremki do babeczek i dodać po 1,5 - 2 łyżki ciasta w zależności od łyżki ( zostawić około 1 cm od góry ).
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 minut i piec 30 minut w zależności od piekarnika do suchego patyczka.Ostudzić na blaszce .
Wyjąć delikatnie z foremek i ułożyć na dowolnym naczyniu.
Posypać cukrem pudrem lub dać lukier ( ja nie lubię lukru ). Polecam całym sercem są mega pulchne. Inspiracja od Agusiowe smakołyki.