Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności dla każdego, smaczne i słodkie. Polewa rozpływa się w ustach w połączeniu z bezą! Pychota!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181934
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181934
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 173
Składniki
Ciasto: Z maki, żółtek, cukru pudru, margaryny robimy ciasto. Chłodzimy 60 minut w lodówce. Rozwałkowujemy i wycinamy babeczki. Dajemy po troszku do każdej piany i po jednej wiśni. Pieczemy w 180 stopniach do 20 minut. Piana: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrami. Polewa: Margarynę, miód, cukier rozpuszczamy i polewamy chłodne babeczki.