Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy są zwolennicy szpinaku? Ja lubię w każdej postaci tak więc podam wam fajny przepis jak go wykorzystać.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6929
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5190
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2246
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6929
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5190
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2246
Składniki
Przygotować szpinak, odmrozić go.
Do miski dodać wszystkie składniki.
Wymieszać łyżką.
Następnie dodać odmrożony i odciśnięty z wody szpinak.
Również dokładnie wymieszać.
Następnie dodać żurawinę.
I także wymieszać łyżką.
Do blaszki na babeczki dodać foremki papierowe, włożyć po czubatej łyżce ciasta.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 minut i piec 25 - 30 minut w zależności od piekarnika do suchego patyczka.
Studzić na blaszce od piekarnika.
Ostudzone posypać cukrem pudrem. Babeczki są wyśmienite dla dzieci i nie tylko polecam.
Z tego przepisu wychodzi 24 babeczki.