Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy są zwolennicy szpinaku? Ja lubię w każdej postaci tak więc podam wam fajny przepis jak go wykorzystać.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 59
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 195
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2835
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4211
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 59
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 195
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2835
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4211
Składniki
Przygotować szpinak, odmrozić go.
Do miski dodać wszystkie składniki.
Wymieszać łyżką.
Następnie dodać odmrożony i odciśnięty z wody szpinak.
Również dokładnie wymieszać.
Następnie dodać żurawinę.
I także wymieszać łyżką.
Do blaszki na babeczki dodać foremki papierowe, włożyć po czubatej łyżce ciasta.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 minut i piec 25 - 30 minut w zależności od piekarnika do suchego patyczka.
Studzić na blaszce od piekarnika.
Ostudzone posypać cukrem pudrem. Babeczki są wyśmienite dla dzieci i nie tylko polecam.
Z tego przepisu wychodzi 24 babeczki.