Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno wilgotne ciasto z dodatkiem borówek. Polecam!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 189
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 519
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3435
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27070
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 189
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 519
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3435
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27070
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem na puszystą masę. Następnie przelać stopione i ostudzone masło oraz mleko, połączyć. Potem przesypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wymieszać.
Na końcu dodać dokładnie umyte i osuszone jagody, wymieszać. Ciasto przelać do wysmarowanej tłuszczem keksówki.
Piec w nagrzanym do temp. 180 stopni przez ok. 60-70 min. Smacznego!