Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno wilgotne ciasto z dodatkiem borówek. Polecam!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117355
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8097
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3035
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1743
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1372
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117355
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8097
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3035
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1743
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1372
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem na puszystą masę. Następnie przelać stopione i ostudzone masło oraz mleko, połączyć. Potem przesypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wymieszać.
Na końcu dodać dokładnie umyte i osuszone jagody, wymieszać. Ciasto przelać do wysmarowanej tłuszczem keksówki.
Piec w nagrzanym do temp. 180 stopni przez ok. 60-70 min. Smacznego!