Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno wilgotne ciasto z dodatkiem borówek. Polecam!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1665
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1458
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1633
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1665
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1458
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1633
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem na puszystą masę. Następnie przelać stopione i ostudzone masło oraz mleko, połączyć. Potem przesypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wymieszać.
Na końcu dodać dokładnie umyte i osuszone jagody, wymieszać. Ciasto przelać do wysmarowanej tłuszczem keksówki.
Piec w nagrzanym do temp. 180 stopni przez ok. 60-70 min. Smacznego!