Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękka i puszysta babka idealna do kawy nie tylko na święta
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 370
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1446
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 370
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1446
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym dodaj przestudzone masło i śmietanę.Na koniec mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.Prostokątną foremkę na babkę o wymiarach18x30 wysmaruj masłem i posyp bułka tarta wylej ciasto i piec około 45 minut w temperaturze 180st.Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.