Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest suche, można je przechowywać do kilku dni w lodówce- a im dłużej stoi tym jest smaczniejsze
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 504
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 186
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 183
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 504
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 186
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 183
Składniki
W mikserze połączyć cukier i olej
Dodać jajka- ubijać 1 minutę
Mąkę wymieszać z proszkiem i sodą i połowę dodać do miksera- ubijać 1 minutę
Dodać pokrojone banany i resztę mąki - ubijać 3 minuty
Dodać rodzynki i orzechy- wymieszać łopatką
Przelać do wysmarowanej i wysypanej mąką formy, ja robię to na papierze do pieczenia Piec 90 min w temp. 160*C
Przepis pochodzi z mojego bloga o gotowaniu http://taniegotowanielehannyy.blogspot.com/2011/11/bananowiec.html