Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosty i szybki przepis na ciasto z bananami. Przepis na bananowiec z kokosem którym zaskoczysz swoich bliskich możesz zrobić w 1.5 godziny.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 57
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2111
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3741
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 41
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1387
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 57
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2111
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3741
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 41
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1387
Składniki
Obrane banany kroimy na krążki, po czym umieszczamy je w półmisku. Do półmiska z posiekanymi bananami wbijamy 2 jajka i całą resztę niżej wymienionych składników.
Całość mieszamy do momentu uzyskania prawie jednolitej masy.
Do wyściełanej papierem do pieczenia formy wlewamy wyrobioną masę. Całość umieszczamy w piekarniku nagrzanego do temperatury 175 stopni Celsjusza na czas 50 minut.