Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosty i szybki przepis na ciasto z bananami. Przepis na bananowiec z kokosem którym zaskoczysz swoich bliskich możesz zrobić w 1.5 godziny.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112823
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 112
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 255
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 379
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 660
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112823
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 112
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 255
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 379
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 660
Składniki
Obrane banany kroimy na krążki, po czym umieszczamy je w półmisku. Do półmiska z posiekanymi bananami wbijamy 2 jajka i całą resztę niżej wymienionych składników.
Całość mieszamy do momentu uzyskania prawie jednolitej masy.
Do wyściełanej papierem do pieczenia formy wlewamy wyrobioną masę. Całość umieszczamy w piekarniku nagrzanego do temperatury 175 stopni Celsjusza na czas 50 minut.