Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super propozycja na smaczny i szybki deser dla niespodziewanych gości, lub gdy masz ochotę na coś słodkiego,
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 3055
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 3055
Składniki
Banany obierz ze skórki , za pomocą łyżeczki zrób niewielkie zagłębienie w bananie usuwając miąższ . W zagłębienie włóż kawałki czekolady.
Ciasto francuskie pokrój na paski , i owiń nim banany tworząc rogale. Wierzch posmaruj roztrzepanym jajkiem i posyp cukrem.
Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz około 15 minut w temperaturze 200 st.na złoty kolor. Możesz podać z bitą śmietaną i opruszyć cynamonem .