Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka dla tych, którzy glutenu nie chcą w swoich ciastach...Polecam.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1296
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1741
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 140
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 539
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1296
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1741
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 140
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 539
Składniki
Olej kokosowy ucieramy z cukrem kokosowym na gładką masę za pomocą miksera.
Następnie dodajemy jajka cały czas ucierając.
Do powstałej masy dodajemy wszystkie składniki sypkie( mąki, budyń ,proszek do pieczenia).
Na koniec dodajemy zmiksowane mango i mieszamy mikserem ok 1 min.
Pieczemy w foremce wysmarowanej olejem kokosowym i oprószonej mąką kukurydzianą 170 st, grzałka góra-dół, 55 min.
Smacznego!