Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezy , robię kiedy zostaje mi białko ,proste , szybkie ciasteczka
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 620
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1381
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25700
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 620
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1381
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25700
Składniki
Kiedy zostają nam białka , najprościej zrobić bezy.Miksujemy bezy z solą , do sztywnej piany.Dodajemy cukier i dalej miksujemy.Jeszcze ja dodaje np. trochę soku z cytryny , niedużo, 1 łyżeczkę , zależy jaka ilość białek. Często robię bezy z dodatkiem kakao, czekolady.Pieczemy , w sumie suszymy w temp. 100 * C , Około 1-1,5 godz.