Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i sprawdzają się świetnie do jesiennej kawki i nie tylko.
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15964
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 108
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 287
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 88
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 491
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15964
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 108
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 287
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 88
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 491
Składniki
Białka ubijam na sztywno ze szczyptą soli. Powoli dodaję cukier cały czas ubijając. Ubijam aż cukier się rozpuści. Następnie dodaję wiórki kokosowe i mąkę ziemniaczaną.
Piekarnik nagrzewam do 110 stopni. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia nakładam łyżką bezy. Powinny trochę urosnąć, więc należy zrobić większe odstępy. Piekę 45 minut . Po czym uchylam piekarnik i pozostawiam do ostudzenia.