Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i sprawdzają się świetnie do jesiennej kawki i nie tylko.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 43
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2298
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 43
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2298
Składniki
Białka ubijam na sztywno ze szczyptą soli. Powoli dodaję cukier cały czas ubijając. Ubijam aż cukier się rozpuści. Następnie dodaję wiórki kokosowe i mąkę ziemniaczaną.
Piekarnik nagrzewam do 110 stopni. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia nakładam łyżką bezy. Powinny trochę urosnąć, więc należy zrobić większe odstępy. Piekę 45 minut . Po czym uchylam piekarnik i pozostawiam do ostudzenia.