Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20593
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2283
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 37
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20593
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2283
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 37
Składniki
Białka o pokojowej temperaturze wlewamy do misy miksera razem z cukrem ,ubijamy aż cukier całkowicie się rozpuści .Bez problemu ubije się tylko trochę dłużej to potrwa , następnie dodajemy skrobie i sok z cytryny chwilę mieszamy i przekładamy do rękawa cukierniczego wyciskamy bezy .Pieczemy w temp 100st przez ok 2 godziny Zimne składniki kremu ubijamy ,dodajemy na końcu kawę chwilę jeszcze ubijamy i wstawiamy do lodówki na czas pieczenia bez ,dekorujemy dowolnie.