Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zostały mi białka więc postanowiłam coś z nich wykombinować i wyszło takie coś :)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 45
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31204
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 383
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1473
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 45
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31204
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 383
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1473
Składniki
białka ubić na sztywno dodając powoli cukier jak będą ubite dodać mąkę ziemniaczaną proszek do pieczenia i ocet delikatnie wymieszać wylać na blaszkę(około 40/40 cm) wyłożoną papierem do pieczenia piec ok. 30 min. w 200 stopniach
jak się upiecze zwinąć razem z papierem w roladę i zostawić do wystygnięcia
rozpuścić galaretkę z żelatyną w pól szklance gotowanej wody jak będzie letnia wlać do serka wymieszać i przełożyć roladę ( w miarę szybko bo z zimnym serkiem szybko tężeje) zwinąć odrywając delikatnie papier i polać polewą I SMACZNEGO