Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty w wykonaniu i zawsze się udaje:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1569
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231984
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1569
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231984
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5062
Składniki
Upiec biszkopt z 6 jaj i po wystygnięciu przekroić.
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody. Ostudzone i tężejące zmiksować z serem. W oddzielnym naczyniu ubić śmietanę. Połączyć zmiksowany z galaretką ser ze śmietaną i razem wymieszać (zmiksować). Wyłożyć masę na rozkrojony biszkopt i przykryć. Górę biszkoptu posmarować dżemem. W rondelku roztopić margarynę, dodać cukier i kokos. Przesmażyć ciągle mieszając aż lekko zbrązowieje. Ciepłą posypkę rozłożyć na dżem i gotowe. Polecam!