Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosty w wykonaniu i zawsze się udaje:)
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 451
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5215
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3401
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 451
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5215
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3401
Składniki
Upiec biszkopt z 6 jaj i po wystygnięciu przekroić.
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody. Ostudzone i tężejące zmiksować z serem. W oddzielnym naczyniu ubić śmietanę. Połączyć zmiksowany z galaretką ser ze śmietaną i razem wymieszać (zmiksować). Wyłożyć masę na rozkrojony biszkopt i przykryć. Górę biszkoptu posmarować dżemem. W rondelku roztopić margarynę, dodać cukier i kokos. Przesmażyć ciągle mieszając aż lekko zbrązowieje. Ciepłą posypkę rozłożyć na dżem i gotowe. Polecam!