Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...coś słodkiego i kolorowego ;-)
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29198
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2213
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29198
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2213
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę ze szczyptą soli.Dodać cukier,żółtka,proszek i mąkę.Przełożyć ciasto do tortownicy (26cm),wstawić do gorącego piekarnika (200) na 25-30 min.Po przestudzeniu ułożyć owoce i zalać tężejącą galaretką (2 galaretki rozpuszczone w 2 szkl wody).Wstawić na ok 2 godz do lodówki.
SMACZNEGO