Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciacho:) Cieszy oko i podniebienie:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4689
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12729
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5717
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7192
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4689
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12729
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5717
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7192
Składniki
z mąki, cukru i jajek upiec biszkopt. Gdy wystygnie przekroić go wzdłuż na dwie części. Nasączyć
krem przyrządzić według przepisu na opakowaniu
galaretkę wiśniową przyrządzić w 3 szklankach wody
galaretkę brzoskwiniową przyrządzić w 3 szklankach wody
na jedna część ciasta rozprowadzić połowę kremu i ułożyć maliny.
tężejącą galaretkę wiśniową wymieszać z mleczkiem skondensowanym i wyłozyć na maliny.
przykryć drugą częścią ciasta.
wyłożyć drugą część kremu, ułozyć malinki i zalać tężejącą galaretką brzoskwiniową.
Ciasto włozyć do lodówki i schłodzić około godziny by galaretki stężały.
SMACZNEGO:)