Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciacho:) Cieszy oko i podniebienie:)
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 44
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 664
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 44
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 664
Składniki
z mąki, cukru i jajek upiec biszkopt. Gdy wystygnie przekroić go wzdłuż na dwie części. Nasączyć
krem przyrządzić według przepisu na opakowaniu
galaretkę wiśniową przyrządzić w 3 szklankach wody
galaretkę brzoskwiniową przyrządzić w 3 szklankach wody
na jedna część ciasta rozprowadzić połowę kremu i ułożyć maliny.
tężejącą galaretkę wiśniową wymieszać z mleczkiem skondensowanym i wyłozyć na maliny.
przykryć drugą częścią ciasta.
wyłożyć drugą część kremu, ułozyć malinki i zalać tężejącą galaretką brzoskwiniową.
Ciasto włozyć do lodówki i schłodzić około godziny by galaretki stężały.
SMACZNEGO:)