Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały puszysty biszkopt, który nigdy nie upada, a krem przepyszny.Warto spróbować.
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 523
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 740
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 523
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 740
Składniki
Jajka oddzielamy od żółtek, ubijamy białko na sztywną pianę, dodajemy cukier do białka i jeszcze przez chwile ubijamy.
Ubijamy żółtka, dodajemy do ubitej piany, i na koniec mąkę.
Wszystko delikatnie mieszamy łyżką do jednolitej masy.
Blaszkę wykładamy pergaminem.
Pieczemy w temperaturze 180, około 35-40 minut.