Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, tradycyjne, smak dzieciństwa, proste, szybkie
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1200
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14802
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 829
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1200
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14802
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 829
Składniki
Pierwsze cztery składniki zagotować i gotować jeszcze 5 min. odstawić do lekkiego przestygnięcia
Dodać 3 szklanki mleka w proszku i mieszać aż do uzyskania gładniej masy
Wsyp pokruszone ciastka i wymieszaj
Tak przygotowana mase wylej do formy posmarowanej leciuteńko masłem i wstaw do lodówki
WAŻNE!!!!! MARGARYNA MUSI BYĆ PALMA A MLEKO TAKIE TRADYCYJNE JAK KIEDYŚ BYŁO W NIEBIESKIEJ TOREBCE, NIE WIEM JAKIEJ TO FIRMY ALE TAKIE NAJZWYKLEJSZE, Z INNYM MOŻE NIE WYJŚĆ, MOGA ZOSTA GRUDKI I MASA NIE ZGĘSTNIEJE TAK JAK POWINNA!!!!!