Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 170
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 170
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 74
Składniki
mleko w proszku i kakao -przesiac .Herbatniki pokruszyc dodac olejek.
margaryne +cukier+mleko plynne zagotowac ,zdjac z ognia-wsypac mleko w proszku z kakao .Wymieszac na jednolita mase.Dodac pokruszone herbatniki i bakalie (moga ale nie musza byc!!)
Mase przelac do tortownicy lub podluznej foremki (keksowki)i wstawic do lodowki do zastygniecia masy.