Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie ciasta wielowarstwowe?? Jeżeli tak to to przepis dla Was. Borówki, na nich beza, kokos i kruszonka;) Bajka...mniam;)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1793
Polecam, pychota.
Odsłon: 589
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 482
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1793
Polecam, pychota.
Odsłon: 589
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 482
Składniki
Zagniatamy ciasto i dzielimy na 2 połówki. Jedną wykładamy blaszkę, a drugą połówkę schładzamy w lodówce. Borówki myjemy i osuszamy. Białka ubijamy na sztywno z cukrem. Dodajemy wiórka kokosowe.. Jagody wykładamy na ciasto w blaszce. Na owoce wykładamy bezę kokosową. A na bezę ścieramy ciasto z lodówki. Pieczemy około 60 minut w temp. 180 stopni. Smacznego;)