Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie ciasta wielowarstwowe?? Jeżeli tak to to przepis dla Was. Borówki, na nich beza, kokos i kruszonka;) Bajka...mniam;)
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8654
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2986
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 940
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2444
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8654
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2986
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 940
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2444
Składniki
Zagniatamy ciasto i dzielimy na 2 połówki. Jedną wykładamy blaszkę, a drugą połówkę schładzamy w lodówce. Borówki myjemy i osuszamy. Białka ubijamy na sztywno z cukrem. Dodajemy wiórka kokosowe.. Jagody wykładamy na ciasto w blaszce. Na owoce wykładamy bezę kokosową. A na bezę ścieramy ciasto z lodówki. Pieczemy około 60 minut w temp. 180 stopni. Smacznego;)