Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Brokuły w cieście"
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 158
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1106
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 158
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1106
Składniki
Brokuł umyj, podziel na różyczki, sparz we wrzątku i schłódź w zimnej wodzie. Jajka dokładnie połącz z mąką.
Gdy uzyskasz gładką konsystencję, wlej piwo i wymieszaj. Masę dopraw do smaku solą i pieprzem.
Różyczki brokułów zanurz w cieście (o konsystencji gęstej śmietany) i smaż na głębokim tłuszczu. Podawaj z sosami.Źródło: Na żywo