Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit brownie bez pieczenia, na bazie avocado, daktyli i orzechów. Wszystko zmiksowane na gęstą masę i schłodzone w lodówce.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Do miksera dodać orzechy, rozdrobić, dodać pozostałe składniki oprócz soli i dokładnie zmiksować na gęstą, gładką masę. Masa będzie gęsta, trzeba co jakiś czas zatrzymywać mikser i zdejmować ją z boków.
Prostokątne naczynie wyłożyć papierem albo folią spożywczą, wyłożyć masę, przygładzić, posypać wierzch solą i płatkami migdałowymi jak będziecie ich używać, lekko je wgnieść w masę. Posypać wiórkami czekolady. Wstawić do lodówki na co-najmniej 2 godziny a najlepiej na noc. Pokroić w kawałki i przechowywać w pojemniku w lodówce.