Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit brownie bez pieczenia, na bazie avocado, daktyli i orzechów. Wszystko zmiksowane na gęstą masę i schłodzone w lodówce.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7882
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7882
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Do miksera dodać orzechy, rozdrobić, dodać pozostałe składniki oprócz soli i dokładnie zmiksować na gęstą, gładką masę. Masa będzie gęsta, trzeba co jakiś czas zatrzymywać mikser i zdejmować ją z boków.
Prostokątne naczynie wyłożyć papierem albo folią spożywczą, wyłożyć masę, przygładzić, posypać wierzch solą i płatkami migdałowymi jak będziecie ich używać, lekko je wgnieść w masę. Posypać wiórkami czekolady. Wstawić do lodówki na co-najmniej 2 godziny a najlepiej na noc. Pokroić w kawałki i przechowywać w pojemniku w lodówce.