Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit brownie bez pieczenia, na bazie avocado, daktyli i orzechów. Wszystko zmiksowane na gęstą masę i schłodzone w lodówce.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 440
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1364
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25431
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 440
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1364
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25431
Składniki
Do miksera dodać orzechy, rozdrobić, dodać pozostałe składniki oprócz soli i dokładnie zmiksować na gęstą, gładką masę. Masa będzie gęsta, trzeba co jakiś czas zatrzymywać mikser i zdejmować ją z boków.
Prostokątne naczynie wyłożyć papierem albo folią spożywczą, wyłożyć masę, przygładzić, posypać wierzch solą i płatkami migdałowymi jak będziecie ich używać, lekko je wgnieść w masę. Posypać wiórkami czekolady. Wstawić do lodówki na co-najmniej 2 godziny a najlepiej na noc. Pokroić w kawałki i przechowywać w pojemniku w lodówce.