Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit brownie bez pieczenia, na bazie avocado, daktyli i orzechów. Wszystko zmiksowane na gęstą masę i schłodzone w lodówce.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1788
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14368
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19480
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1788
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14368
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19480
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13148
Składniki
Do miksera dodać orzechy, rozdrobić, dodać pozostałe składniki oprócz soli i dokładnie zmiksować na gęstą, gładką masę. Masa będzie gęsta, trzeba co jakiś czas zatrzymywać mikser i zdejmować ją z boków.
Prostokątne naczynie wyłożyć papierem albo folią spożywczą, wyłożyć masę, przygładzić, posypać wierzch solą i płatkami migdałowymi jak będziecie ich używać, lekko je wgnieść w masę. Posypać wiórkami czekolady. Wstawić do lodówki na co-najmniej 2 godziny a najlepiej na noc. Pokroić w kawałki i przechowywać w pojemniku w lodówce.