Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy,lekki ,nie za słodki.Skusi wszystkich;)
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 90
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 90
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Przygotować tortownicę,w której piekliśmy biszkopt.Włożyć do tortownicy pierwszy blat biszkoptu,wyłożyć na biszkopcie połówki brzoskwiń(kilka połówek zostawić do dekoracji)Zapiąć brzeg tortownicy.
Żelatynę rozpuścić w ponad połowie szkl ciepłej wody.Twaróg utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym ,oraz sokiem z cytryny,wymieszać z rozpuszczoną żelatyną.Śmietanę kremówkę ubić na sztywno,lekko wymieszać z masą twarogową(kilka łyżek śmietany odłożyć do dekoracji)
Gotowy krem rozsmarować na brzoskwiniach i wstawić na 3 godz do lodówki.Drugi krążek ciasta pokroić na 12 kawałków,posypać je cukrem pudrem.Każdą pozostałą brzoskwinie przekroić na 4 cząstki.Udekorować sernik cząstkami brzoskwiń,można zrobić rozetki z bitej śmietany.i położyć biszkoptowe wachlarzyki.