Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser, szczególnie na upały.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 232
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 129
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 361
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1512
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 232
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 129
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 361
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1512
Składniki
Żelatynę namoczyć w małej ilości wody, a następnie rozpuścić w 1/2 szklanki gorącego mleka. Odstawić do przestygnięcia. Brzoskwinie wyjąć z puszki i zmiksować z połową syropu. Do pozostałego zimnego mleka dodać śmietanę, cukier, cukier waniliowy i zmiksowany mus brzoskwiniowy. Połączyć z wystudzoną żelatyną. Tortownicę wyłożyć ciasteczkami, przykryć je tężejącą masą, wstawić do lodówki na 20 minut. Galaretki przyrządzić jak na opakowaniu, ale z połową wody. Brzoskwinie z drugiej puszki ułożyć na wierzchu i zalać tężejącą galaretką.