Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto chrustowe, więc spokojnie można uznać, że to deser karnawałowy. Z drugiej strony serduszka, czyli i na Walentynki jak znalazł. :))
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 75
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 484
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2843
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 75
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 484
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2843
Składniki
Z podanych składników, na stolnicy zagnieść ciasto, podzielić na części. Następnie każdy kawałek ciasta rozwałkować, na dość cienkie placki. Wykrawać nożem duże serca. W każdym dużym serduszku wykroić małe, tak aby powstało serce z dziurką.
Serduszka smażyć na rozgrzanym oleju, na złoty kolor. Odsączyć na ręczniku papierowym, posypać cukrem pudrem. Smacznego.