Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziecinnie łatwe i szybkie w przygotowaniu, a ile przyjemności z jedzenia!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 159
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 258
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 159
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 258
Składniki
Banany pokroić w grube plastry ok. 5 cm. Posypać obficie cukrem waniliowym
Gotowe ciasto pokroić na kwadraty, tak, zeby zmieścił się 1 plaster banana. Położyć banana, potrzepać kokosem, zakleić. Smarować ciastko żółtkiem.
Piec w temp 180 stop. przez 20 min.