Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wybierz galaretkę o swoim ulubionym smaku!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Białka ubij na sztywno z solą.
Wsyp cukier, jeszcze chwilę ubijaj.
Połącz z żółtkami i przesianą mąką.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia.
Łyżką kładź na nią małe porcje ciasta.
Piecz 20 min w 180°C. Ostudź.
Galaretkę rozpuść we wrzątku.
Tężejącą galaretką przełóż biszkopciki.