Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wybierz galaretkę o swoim ulubionym smaku!
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88278
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88278
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Składniki
Białka ubij na sztywno z solą.
Wsyp cukier, jeszcze chwilę ubijaj.
Połącz z żółtkami i przesianą mąką.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia.
Łyżką kładź na nią małe porcje ciasta.
Piecz 20 min w 180°C. Ostudź.
Galaretkę rozpuść we wrzątku.
Tężejącą galaretką przełóż biszkopciki.