Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w przygotowaniu ciasteczka budyniowe.Zapraszam równiez na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji,dziekuje !
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5298
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8591
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17433
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 576
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 86
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5298
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8591
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17433
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 576
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 86
Składniki
Maslo krótko ugniatamy z cukrem pudrem i cukrem waniliowym.
Dodajemy make i budyn cytrynowy.Jezeli budyn cytrynowy ma slaby smak,wterdy mozna dodac pare kropelek olejku cytrynowego lub otartej skórki z cytryny.
Zagniatamy na jednolita mase.
Ciasto zawijamy w folie i odstawiamy do lodówki na 50 min.
Nastepnie wyjmujemy,piekarnik zalaczyc na 180 stopni góra/dól . Zciasta formujemy kulki i ukladamy na blaszce wylozonej papierem do pieczenia.
Nastepnie widelcem lekko sgniatamy i pieczemy przez ok.12 min. Po wystygnieciu posypujemy cukrem pudrem.SMACZNEGO!!!