Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka cappuccino,szybko i prosto
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 787
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5400
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8633
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17633
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 787
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5400
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8633
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17633
Składniki
Wszystkie skladniki razem mieszamy i zagniatamy ciasto.Dajemy do lodówki na ok.40 min.Nastepnie rozwalkowac,przygotowac blaszke z papierem do pieczenia lub mata silikonowa ,piekarnik zalaczyc na 180 stopni i wykrawamy ciasteczka.Ukladamy na blaszcze i pieczemy przez ok.12-15 min. Gdy ciasteczka wystygna ,przygotowujemy lukier z cukru pudru i cappuccino w proszku,wszystko dobrze ucieramy.Smarujemy nim ciasteczka i dekorujemy,gotowe!Smacznego!