Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne w sam raz gdy mamy ochotę na coś słodkiego.W metalowym pudełku zachowują świeżość nawet do kilku tygodni.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30879
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3616
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3936
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1118
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30879
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3616
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3936
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1118
Składniki
1.Masło utrzyj z cukrem i cukrem waniliowym dodaj jogurt oraz mąkę z proszkiem do pieczenia i cynamonem.Wyrób ciasto na koniec dodaj pokrojone orzechy lub migdały. 2.z ciasta formuj kulki i układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, lekko spłaszcz ciasteczka,piec około 12-15 minut w temperaturze 180 st.