Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka czekoladowe z maszynki.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4048
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11144
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6391
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5424
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13374
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5135
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4048
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11144
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6391
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5424
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13374
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5135
Składniki
Masło utrzeć na pulchną masę z cukrem pudrem i cukrem waniliowym i jajkiem. Dodać przesianą mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia i kakao. Wyrobić mikserem na gładką masę.
Maszynkę napełnić ciastem i wyciskać ciasteczka na blachę. Piec w temp. 160 stopni C przez ok. 15 min. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.