Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smaczne ciasteczka
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1377
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12720
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1377
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12720
Składniki
Przygotowanie: Z podanych składników zagnieść ciasto. Wstawić do lodówki na 1-godzinę.
Po tym czasie, ciasto wyłożyć na stolnicę, rozwałkować na grubość 0,5 cm. Wykrawać ciasteczka foremkami. Piec w temperatur ze 200 stopni przez 10-15 minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Ciastka wstawić na chwilę ponownie do nagrzanego piekarnika. SMACZNEGO.