Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne ciasteczka z otrębów i mąki kukurydzianej, o smaku kokosowym :)
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 51
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 638
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1597
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 347
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 51
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 638
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1597
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 347
Składniki
Wszystkie suche składniki: mąka, otręby, proszek i kokos mieszamy. Margarynę kroimy na małe kawałki, dodajemy jajka i słodzik. Mieszamy z suchymi składnikami i miksujemy, powoli dolewając mleko. Gotową masę nakładamy łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, spłaszczamy. Można posypać kokosem. Ciasteczka pieczemy ok 25 minut w temperaturze 180stopni.