Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne ciasteczka z otrębów i mąki kukurydzianej, o smaku kokosowym :)
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16589
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 224
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 407
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16589
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 224
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 407
Składniki
Wszystkie suche składniki: mąka, otręby, proszek i kokos mieszamy. Margarynę kroimy na małe kawałki, dodajemy jajka i słodzik. Mieszamy z suchymi składnikami i miksujemy, powoli dolewając mleko. Gotową masę nakładamy łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, spłaszczamy. Można posypać kokosem. Ciasteczka pieczemy ok 25 minut w temperaturze 180stopni.