Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne ciasteczka z otrębów i mąki kukurydzianej, o smaku kokosowym :)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1417
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 438
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1417
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 438
Składniki
Wszystkie suche składniki: mąka, otręby, proszek i kokos mieszamy. Margarynę kroimy na małe kawałki, dodajemy jajka i słodzik. Mieszamy z suchymi składnikami i miksujemy, powoli dolewając mleko. Gotową masę nakładamy łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, spłaszczamy. Można posypać kokosem. Ciasteczka pieczemy ok 25 minut w temperaturze 180stopni.