Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam o ile pamiętam na stronie www.papilot.pl. Ciasteczka są pyszne, łatwe i szybkie w przygotowaniu. Niestety nie mam ich zdjęcia. Życzę wszystkim smacznego
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4527
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34318
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2029
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113719
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4527
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34318
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2029
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113719
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, po otrzymaniu gładkiej masy dodać jajko, sól sodę, mąkę. Wyrobić ciasto. Potem do ciasta dodać orzechy, czekoladę, rodzynki i ponownie zagnieść.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego i układać w odstępach na blasze. Piec ok. 10-15 minut w temperaturze 200 stopni